15 Nisan 2009

Son Motivasyon Metodum

Büyük bir azim ve şimdilik başarıyla devam ettiğim rejimimde psikolojik motivasyon kaynağımı sonra yazacağımı söylemiştim. İşte o büyük gün :] Aslında bilinmeyen bir şey değil. Kendime bir excel dosyası oluşturdum. Hoşlandığım ve beğendiğim ünlü kişilerin ve markaların bir listesini çıkardım. Ve vereceğim her kilonun karşısına birinin adını yazdım. Örneğin 92-91 kilomun karşısında Beren Saat var. Niye o var demeyin, oyunculuğunu ve himini himini hallerini çok sevmesem de dizide Arzu Kaprol kıyafetlerini çok güzel taşıdığını düşünüyorum çünkü... Beren Saat'in bu güzel kıyafetlerle bulabildiğim resimlerini excel dosyama yapıştırıyorum ve arada bir açıp bakıyorum. Sonra da kendime diyorum ki, "Xuxu, börek yemek mi istiyorsun, bu güzel kıyafetleri böyle taşımak mı istiyorsun?" Şimdilik seçimlerim hep ikincisinden yana, umarım değişmez :] Listemden birkaç örnek vereyim hemen: Miranda Kerr [kendisi çok beğendiğim bir modeldir ve Orlando Bloom ile evleniyorlarmış, hangisine yanayım bilmiyorum :] ], Jessica Biel, markalardan Bebe, Machka gibi... Tabii ünlü olmayan ve kendilerine gıcık olduğum birkaç kişinin de isimleri var listemde :] Mesela hoşlandığım bir çocuğu kaptırdığım kız gibi :] Emin olun ünlülerden daha çok işe yarıyor :]

3 yorum:

  1. kendimden eminim böyle bişey yapsam yine ben börek yerdim ama mağazalardan hüsranla çıkarken kötü oluyorum tabiki ama yapamıyorum ben tam iradesizim :)
    ama sizi tebrik ederim başarmışsınız

    YanıtlaSil
  2. Henüz başardığım söylenemez ama o yolda ilerliyorum :] Ben de bir ay öncesine kadar senin gibiydim Şeyda ama emin ol güzel bir kadın olmak çok işine yarayacak. İşe alınırken bile o şirketi temsil edeceğin için dış görünüşü güzel olan kişilere her zaman öncelik verilir. Sağlık problemleri yaşamazsın en önemlisi. Biraz motive olursan eminim gerisi gelecektir.

    YanıtlaSil
  3. İnşallah yoksa bu gidişle tabutuma bile sığamıyacağım :P

    YanıtlaSil