3 Nisan 2009

How I Met Your Mother


How I Met Your Mother, favori dizilerimden biridir. Maalesef annem ve babam artık yavaş yavaş gözleri bozulduğundan altyazı ile diziyi birlikte takip edemiyorlar :) Bu nedenle ancak onlar uyuduktan sonra geceyarısı verilen tekrarları izleyebiliyorum. (Bir not da CNBC-E'ye: Lütfen çevirileri düzgün yapalım! Cinsel içerikli konuşmaları absürd şekilde sansürlemeniz komik oluyor.)


İki gün önce yine geceyarısı tekrar bir bölüm izliyordum. Bölüm tamamen hamburger üzerineydi! Benim gibi iradesiz bir tombul kuşa yapılır mı bu? Marshall NY'a yeni geldiğinde küçük bir yerde yediği hamburgeri tekrar yemek istemektedir ama hamburgercinin yerini unutmuştur. Gecenin bir vakti cümbür cemaat birçok maceradan sonra tekrar bulurlar "dünyanın en güzel hamburgerini yapan yeri". Valla üşenmesem (ve açık olan bir yer bilsem) üşenmeden gece yarısı gidecektim :)


NOT: Az önce hangi bölüm olduğunu googlelarken ekşisözlükte de yazarların benimle aynı şeyi hissettiklerini görmek mutlu etti. Demek insani bir acıkma hissiymiş :) (Bu arada 4. sezon 2. bölümmüş kendileri)

6 yorum:

  1. Hamburgerde hamburgerdi hani,koskocaman:)))
    Marshall'ın ısırıkenki yüz hali yutkunduruyor adamı valla:)))

    O dizide en sevdiğim tip Barney benim:))

    YanıtlaSil
  2. how I met your mother a bayılıyorummm!!
    bende hep aksam eve geldikten sonra dinlenmek icin ya da uyumadan once izliyorum. o bolumunu biliyorum ve canım nasılda gece gece hamburger cekmisti :))

    YanıtlaSil
  3. Ben zaten hamburgere bayılırım. O bölümü izlediğimde gözüm dönmüştü ya. Bir de mutluluktan deliriyorlar ya hamburger yerken, off ağzım sulandı aklıma gelince :P

    YanıtlaSil
  4. Barney'e ben de hastayım ancak kendisinin gay olduğunu öğrendiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem :( Vay be, hedonik pazarlama dedikleri bu olsa gerek. Dünyada bu bölümü izledikten sonra kaç kişi gidip hamburger yedi acaba?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba nerelerdesiniz? bekliyorum nezaman yenilenecek site diye ama inanmak istiyorum birakmadiginiza diyetinizi www.momindiet.blogspot.com bekleriz...:)

    YanıtlaSil
  6. Buralardayım ve rejimimin ipini sımsıkı tutuyorum merak etmeyin :) 3 kilo verdim övünmek gibi olmasın, ancak vizelerim vardı ve onlara çalışmaktan burayı güncelleyemedim. Perşembe günü son bir tane kaldı, onu da atlatayım, topluca yazıcam olan biteni... Merak etmenize çok sevindim, desteğiniz için binlerce teşekkür...

    YanıtlaSil